Shio Nicotine Salt 14mg 70VG (10ml)

69 kr  

Koyuki Vapor’s SHIO är en premium nikotinsalt-shot med 14 mg/ml, 70% VG och 30% PG, för en mjuk vape-upplevelse. Den är idealisk för både DL och MTL, smakneutral för enkel tillsättning i e-juicer.

Koyuki Vapor

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Koyuki Vapor presenterar SHIO, en premium nikotinshot baserad på nikotinsalt för en mjukare vape-upplevelse jämfört med traditionella nikotinshots. Perfekt för dem som söker en mindre intensiv halskänsla, SHIO erbjuder en nikotinstyrka på 14 mg/ml och en optimal blandning av 70% VG och 30% PG. Detta gör den idealisk för direkt lunginhalation (DL) och, med lämplig spädning, anpassad för mun-till-lunginhalation (MTL) också. SHIO är designad för att vara smakneutral, vilket möjliggör enkel integrering av nikotin i dina favorit e-juicer, shortfills, essenser och koncentrat utan att påverka deras ursprungliga smaker.

Produktdetaljer Shio Nicotine Salt 14mg 70VG:

  • Nikotinstyrka: 14 mg
  • Typ av nikotin: Nikotinsalt
  • Innehåll av vegetabiliskt glycerin (VG): 70% USP-kvalitet
  • Innehåll av propylenglykol (PG): 30% USP-kvalitet
  • Total nikotinkoncentration: 1,4%
  • EC-ID: 09322-23-00001
  • Flaskans storlek: 10 ml
  • Märke: Koyuki

Vad är nikotinsalt?

Nikotinsalt är en form av nikotin extraherad från tobaksblad, behandlad för att vara mjukare mot halsen än traditionellt nikotin, vilket tillåter högre koncentrationer i e-juice. Det absorberas snabbare i kroppen, erbjuder en jämnare vapingupplevelse, och används ofta i lågeffektsenheter som podsystem.

Viktig säkerhetsinformation:

Nikotin är beroendeframkallande och giftigt i koncentrerad form. Trots att denna produkt är utspädd, är det viktigt att hantera den med omsorg. För att skydda huden, se till att tvätta bort eventuellt spill av nikotin och använd skyddshandskar för att undvika kontakt med ögon och ansikte. Produkter som innehåller nikotin och tobak är enbart tillåtna för personer över 18 år och är avsedda för vuxna användare. För att säkerställa nikotinvätskans hållbarhet och kvalitet, förvaras den bäst vid en temperatur av 12 °C. Förvara alla nikotinprodukter och tillbehör oåtkomligt för barn och husdjur. Det är viktigt att du noggrant läser igenom säkerhetsanvisningarna innan användning. Om du misstänker att ett barn har förgiftats av nikotin, kontakta läkare eller närmaste akutmottagning omedelbart. Om du upplever långvariga biverkningar, sök läkarvård och ta med produkten samt säkerhetsinformationen. Oöppnade e-vätskor med nikotin har en hållbarhet på minst två år, medan öppnade flaskor behåller kvaliteten i minst en månad under förutsättning att de förvaras på en sval, mörk plats fri från direkt solljus.