Mods & batterier för e-cigaretter

Visar 1–15 av 30 resultat

Visar 1–15 av 30 resultat

Vårt mål är att alltid kunna erbjuda marknadens senaste modeller av mods, därför fyller vi på PremiumVape ständigt på vårt lager med nya modeller. Vi säljer bara äkta mods från stora och välkända tillverkare. Detta kan du själv kontrollera genom en unik kod på förpackningen som används för att kunna verifiera dess äkthet hos tillverkaren.

En e-cigarett skulle inte fungera utan en mod, det är nämligen dess batteridel och delen du håller i när du vejpar. Mods är helt anpassade efter och skapade för att förse en e-cigg förångare med kraft så att du ska kunna ta bloss. När du ska handla mods så är det bra att veta att det inte bara finns en enda variant av mods att välja på, det finns mods i alla möjliga storlekar och utseenden, alla med olika fördelar.

  • Box Mods. Kallas ibland även APV (Advanced Personal Vaporizer) och är generellt sett de mest kraftfulla modsen på marknaden. De har vanligtvis display och mer tekniskt avancerade funktioner såsom Variabel Watt & Temperaturkontroll. Många av modellerna har även utbytbara e-cigg batteri.
  • Tub Mods. Är, som namnet nog hintar om, cylinderformade och har vanligtvis inbyggt batteri som ger dem en kompakt storlek. Saknar vanligtvis både display och avancerade inställningar vilket gör dessa enkla att hantera och använda.
  • Mech Mods. Är kanske de enklaste modsen på marknaden att förstå sig på. Dessa är nämligen helt mekaniska och är utan display, olika inställningar och har utbytbart e-cigarett batteri.