E-juice

Visa information om e-juice...

E-juice med nikotin kommer i 10ml flaskor med upp till 18mg/ml nikotin eller nikotinfria. De högre nikotinstyrkorna lämpar sig till användare som är vana vid ett högt nikotinintag och som använder e-cigaretter med coils som körs på låg effekt, t.ex pod-system. Lägre nikotinstyrkor lämpar sig för e-cigaretter som körs på högre effekt eller till användare som är vana vid ett lägre nikotinintag eller som vill trappa ner.

E-juice med nikotinsalt kommer i 10ml flaskor med 10-20mg/ml nikotin. Nikotinsalt är en variant av nikotin som är betydligt mildare för halsen och lämpar sig för användare som vill inta sitt nikotin med en högre nikotinstyrka men med ett färre antal bloss. Nikotinsaltjuicer är avsedda att användas för e-cigaretter som körs på låg effekt, t.ex Pod-System.

Shortfills är nikotinfria e-juicer som kommer i större flaskor som inte är helt fyllda, ofta 50ml i en 60ml flaska eller 100ml i en 120ml flaska.
Shortfills är något koncentrerade i smaken och har plats för att man ska kunna fylla upp med en eller flera nikotinshots för att få en nikotinhalt på vanligtvis upp till 3mg/ml.
De flesta Shortfills har en hög VG-halt på 70-80% vilket gör dem trögflytande och oftast inte optimala till e-cigaretter som körs på låg watt då det kan ge torrbloss/dry-hits.

MTL Shortfills är nikotinfria e-juicer med lägre VG-halt som är extra koncentrerade i smaken och kommer i mindre fyllda flaskor än vanliga Shortfills och har därför plats för fler nikotinshots så att man ska kunna uppnå en högre nikotinstyrka lämplig för MTL-enheter.

Longfills är helt rent smakkoncentrat som kommer i flaskor som endast är lite fyllda och har därför plats för många nikotinshots så man kan uppnå en ännu högre nikotinstyrka än med MTL Shortfills. Longfills är lämpliga till MTL enheter för användare som söker ett alternativ där man kan uppnå en hög nikotinstyrka.

MBV Custom Shortfills är e-juice som vi blandar åt dig med smakkoncentrat från Mt Baker Vapor. Vi blandar med den PG/VG halt du väljer och anpassar för den nikotinhalt du önskar uppnå. En custom shortfill levereras delfylld tillsammans med nikotinshots som du häller i för att den ska få den nikotinstyrka du valt.

Nikotinshots är e-juice utan smak som kommer i 10ml flaskor med upp till 20mg/ml nikotin. Nikotinshots är avsedda att tillsättas i nikotinfria shortfills för att ge dem nikotinhalt. Tillsätter man en 10ml nikotinshot 18mg till en 50ml shortfill så får man 60ml e-juice med 3mg/ml nikotin. Tillsätter man två 10ml nikotinshot 18mg till en 100ml shortfill så får man 120ml e-juice med 3mg/ml nikotin.

Visar 1–50 av 84 resultat

Visar 1–50 av 84 resultat