Visar alla 11 resultat

Visar alla 11 resultat

Engångsvape

Vad är en engångsvape?

En engångsvape är en enklare version av en e-cigarett som inte har några inställningar eller knappar utan den sätts igång så fort du tar ett bloss. Du slipper även att fylla på med e-juice eller ladda batteriet för när du är klar så är det bara att slänga den (tänk på att källsortera!). Dessa engångsvapes passar sig till dom som vill sluta röka vanliga cigaretter och prova på e-cigaretter istället utan att behöva lägga massa pengar på det i början.

Fast att det är en enklare version av en ecigg så levererar dom riktigt bra med smak och ånga så även den mest inbitne e-cigarettanvändaren kan känna sig tillfreds med dom.

Engångsvapes går under väldigt många olika namn och benämns bland annat även som engångs e-cigg, engångs el-cigg, disposable eller engångs e-cigarett.

Kan man fylla på en engångs e-cigarett?

Man kan inte fylla på eller ladda en engångs e-cigarett utan när batteriet är slut så slänger man den. Tänk på att ta ut batteriet och slänga i behållare avsedda för batterier och resterande i plast och elektronik.

Vilka olika smaker finns det av engångs e-cigg?

Det finns en uppsjö av olika smaker till engångs e-cigg. De flesta tillverkare som säljer e-juice producerar även en engångs e-cigg så det är stor chans att du kan hitta ditt favoritmärke eller din favoritsmak.

Fruktsmaker är alltid populärast och många av dom har även en touch av mentol i sig för en isig känsla. Vi på PremiumVape har ett stort utbud av smaker som frukt, läsk eller godis och med eller utan mentol. Testa smakerna från kända varumärken som Nasty, Voom, PuffMi, Elfbar eller Vont.

Vad innehåller en engångsvape?

En engångsvape innehåller precis som en vanlig e-juice PG, VG, smakämnen och nikotin (finns dock även utan nikotin).

Hur länge räcker en disposable?

Hur länge de räcker varierar mellan tillverkarna, det beror på hur stort batteri eller hur många ml e-juice den är fylld med. Det anges på förpackningen hur många bloss den räcker till. Sen är det ändå väldigt individuellt hur många bloss man kan ta innan den är slut, vissa människor tar väldigt stora bloss så den tar oftast slut snabbare medans andra tar mindre och den räcker då längre. Så det är väldigt svårt att säga hur länge den kommer räcka för just dig.

Är det nikotin i engångsvapes?

Det finns både med nikotin och utan. Det står i produktbeskrivningen om de innehåller nikotin eller inte.

Vad kostar en engångsvape?

Vi har produkter som sträcker sig från 59kr till 89kr. Det som avgör priset är oftast hur många bloss du får ut av den, det vill säga hur många ml vätska den är fylld med och hur stort batteri den har.

Köpa engångs e-cigg online

Köp din engångs e-cigg online hos oss på PremiumVape. Vi har funnits i branschen över åtta år och har ett stort och varierat utbud att välja mellan. Beställ innan kl 16.00 vardagar så skickar vi samma dag.