Förångare, Clearomizers & Atomizers

Visar 1–15 av 36 resultat

Visar 1–15 av 36 resultat

<b>Vi på PremiumVape vill gärna tro att man i framtiden kommer att byta ut det gamla uttrycket ”ingen rök utan eld” mot ”ingen ånga utan förångare” – för precis så är fallet med e cigg. Ska en e-cigarett fungera så behövs mekanik för att förvandla e-juicen till ånga, och det är just vad som sker i förångaren.</b>

På den här sidan hittar du förångare till alla olika typer av e-cigaretter. Dessa behövs för att du överhuvudtaget ska kunna blossa på din e-cigg. Så vad är då en förångare? Enkelt förklarat är det själva behållaren du fyller med e-juice. I denna behållare sitter även en Coil och det är genom den som vätskan sugs upp innan den sedan förångas.
<h2>Våra förångare</h2>
Beroende på vilken elcigg du använder ska olika sorters förångare användas, där finns det två olika varianter att välja mellan: Clearomizers och Atomizer. Den vanligaste varianten är Clearomizers som har glastank och färdigbyggd Coil i sig. Atomizer har en RBA funktion där man bygger egna Coils. Vad som kan vara intressant att veta är att vissa förångarmodeller är av typen RTA som är en kombination av både Cleromizer och Atomizer. Förvirrande? Det är egentligen enklare än du tror. Vi guidar dig rätt om du inte skulle få grepp om det, bara hör av dig!
<h2>Så väljer du förångare</h2>
Visst förstår vi att allt det här med olika förångare och modeller hit och dit kan vara förvirrande. Men egentligen är det ganska enkelt, och du kan alltid få personlig hjälp av oss på PremiumVape att välja rätt till just din eciggmodell.

E-cigaretter är vanligtvis anpassade att fungera för olika typer av vapeanvändare. Modellerna som finns på marknaden är vanligtvis antingen Mouth-To-Lung (MTL) eller
Direct-Lung-Inhale (DLI), där den främsta skillnaden är att de har olika
luftmotstånd. Tänk så här: hur vill du att blossen från din e-cigg ska vara? Vill du ha bloss med luftmotstånd som liknar dem från en vanlig cigarett så rekommenderas att du väljer en MTL.

Vill du istället ha lösare drag ska du satsa på en DLI. Vad som främst avgör känslan av dessa modeller är vilken coil den använder. En DLI använder coils som har större luftpassage och drivs på högre watt som innebär att den förångar mer e-juice, vilket passar perfekt till det större luftflödet för att smaken inte ska bli utspädd. Det finns även många förångare som är kompatibla med olika coils så dem passar både för MTL och DLI beroende på vilken sorts coils man sätter i.