Publicerad den

Vape Göteborg

E-cigaretter i Göteborg

Göteborg har många olika vape butiker att välja mellan. Men varför gå runt till alla när du smidigt kan beställa online från PremiumVape till Göteborg? Vi har funnits online sedan 2014 och säljer endast kvalitetsprodukter. Fördelarna med att handla din e-cigg eller e-juice på nätet är att priset oftast är mycket billigare och utbudet mycket större. Hos PremiumVape hittar du e-juice med nikotin, e-juice med nikotinsalt och shortfills till bästa pris. Även när det kommer till hårdvara så har vi ett stort sortiment av startpaket, atomizers, mods och coils. Varumärken som SMOK, ASPIRE, LIQUA, NASTY JUICE är bara ett urval av det du hittar hos oss.

Tryggt att handla på premiumvape.se

Vi är certifierade av Certifierad e-handel för att du som kund ska känna en extra trygghet när du handlar hos oss. Man kan även på vår Trustpilot sida läsa kommentarer från mängder av våra kunder.

Kundservice i världsklass

Vi sätter alltid kunden främst och om något blivit fel så ordnar vi det direkt. Vi vet även att detta med e-cigaretter kan vara väldigt förvirrande när man ska göra sitt första köp men vi hjälper våra kunder hela vägen, man kan alltid nå oss via mail där vi svarar blixtsnabbt på alla funderingar som kan uppstå med e-cigg eller e-juice.

Frakt till Göteborg

Vi har alltid en billig fraktkostnad på 19kr oavsett hur lite eller mycket du köper. Beställningar lagda innan 15.00 vardag skickas samma dag och du har ditt paket oftast dagen efter i Göteborg.

Publicerad den

Vape Stockholm

Letar du efter e-cigg & e-juice butik i Stockholm?

I Stockholm finns det mänder av butiker som säljer både e-cigg och e-juice, stora som små vape butiker. Fördel med att leta i butiker kan vara att man där kan se och klämma på produkten men den stora nackdelen är att priset ofta är dyrare än om du beställer din e-cigarett online.

Större utbud på e-juice och e-cigaretter online

Förutom att du kommer få ett bättre pris om du köper dina produkter på nätet så finns det även ett betydligt större urval än om du köper i butik. Vi på PremiumVape har funnits online sedan 2014 och har ett av Sveriges största sortiment på e-juice, startpaket, mods, förångare, coils och DIY. Vi fyller hela tiden på med nyheter och håller väldigt konkurrenskraftiga priser, till exempel har vi en mängdrabatt vid köp av flera shortfills, köp minst 3flaskor och få 10% rabatt eller köp 5+ flaskor och du får hela 15% rabatt. Detta rabattsystem är väldigt populärt bland våra kunder och kan även kombineras med “Veckans Klipp” där vi varje vecka ger extra rabatt på ett utvalt märke.

Alltid toppservice

Som kund hos PremiumVape kan du alltid känna dig säker med ditt köp. Vi sätter alltid kunden i fokus och uppstår det något problem så ordnar vi det direkt. Det kan alla våra kunder intyga, kika på vår Trustpilot sida och se själv vad dom säger om oss.

Frakt

Beställer du innan 15.00 vardag så skickar vi din order samma dag. Vi har även alltid en fast och billig fraktkostnad på 19kr. Vi skickar både med DHL och Postnord.