Strawberry Mango Ice från Minute Man (100ml Nikotinfri Shortfill)

149 kr  

“Det är oemotståndligt! Mango med en antydan av jordgubbar som får dig att vilja ha mer.”

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:,,

VG-halt: 70 %
E-juice mängd: 100 ml
Flaskans volym: 120 ml

Minute Man: Kaliforniskt Hantverk i Varje Droppe

Minute Man står som en framstående e-juicetillverkare, stolt rotad i det solskenstinfluerade landskapet i Kalifornien, USA. Djupt förankrat i Amerikas hjärta strävar Minute Man efter att erbjuda förstklassiga e-juicer som tilltalar en mångfacetterad publik av vapingentusiaster.

Ursprung och Kvalitet

Ge dig ut på en resa för att uppleva den genuina smaken av Amerika med Minute Man, ett varumärke som bär sitt kaliforniska arv med stolthet. Varje dropp av deras e-juice fungerar som en hyllning till solbadade stränder och den enastående livsstilen i Kalifornien. Kvalitet står i fokus för Minute Man, och deras engagemang för överlägsen smak och tillfredsställande ångproduktion genomsyrar tydligt varje noga utformad produkt.

Minute Mans åtagande för excellens sträcker sig bortom skapandet av enastående e-juicer; det fångar essensen av Kaliforniens solmättade landskap och pulserande livsstil. Deras hängivenhet till överlägsen kvalitet och strävan efter en oöverträffad smak återspeglas tydligt i varje produkt de skapar.

I tabellen nedan ser du vilken nikotinstyrka du får genom att tillsätta en eller två nikotinshots i din Strawberry Mango Ice.

Nikotinshots 20mg/ml Nikotinstyrka Total mängd
1 × 10ml 1,8 mg/ml 110 ml
2 × 10ml 3,3 mg/ml 120 ml

Du kanske också gillar …