Original från Just Jam (100ml Nikotinfri Shortfill)

159 kr  

“Just Jam Original har en smak av söt och mogen jordgubbssylt. När du först öppnar flaskan och inhalerar den söta doften är det som en tidskapsel av sommar, den oförglömliga doften av, ja, just sylt!”

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:

VG-halt: 70 %
E-juice mängd: 100 ml
Flaskans volym: 120 ml

Just Jam är en engelsk e-juice-serie som specialiserat sig på att kombinera fruktiga syltsmaker med bakverk och bageriaromer. Denna serie är perfekt för dig som uppskattar en söt och fruktig vape-upplevelse. Varje smak i Just Jam-serien är omsorgsfullt utformad för att fånga känslan av traditionella brittiska bakverk, med en härlig blandning av söta och fruktiga toner.

Dessa e-juicer levereras i generösa 100ml flaskor inom ett 120ml utrymme, vilket ger plats för två nicshots. Detta ger vejpare flexibiliteten att anpassa nikotinstyrkan efter eget behov. För en nikotinfri upplevelse kan du enbart använda basvätska. Med en VG-halt på 70% är Just Jam-seriens e-juicer idealiska för sub ohm vaping, vilket säkerställer riklig ångproduktion och intensiva smaker. De passar även bra med nyare pod-modeller, vilket gör dem mångsidiga för olika typer av vaping-enheter.

Sammanfattningsvis är Just Jam ett utmärkt val för älskare av fruktiga bakverk. Serien erbjuder en unik smakprofil som kombinerar det bästa av sylt och bakverk, samt flexibiliteten att anpassa nikotinstyrkan. Med hög VG-halt och kompatibilitet med både sub ohm och pod-modeller, levererar Just Jam en tillfredsställande och mångsidig vape-upplevelse. Utforska och upptäck den smakrika serien Just Jam – en verklig njutning för smaklökarna.

Shortfills är något koncentrerad e-juice som kommer i flaskor som inte är helt fyllda där man kan hälla i en eller flera nikotinshots för att tillsätta nikotin.

I Original kan du tillsätta två 10ml nikotinshot 20mg/ml för att få en e-juice med en total nikotinstyrka på 3,3mg/ml.

Du kanske också gillar …