Peach Lemonade från Nasty Podmate Salt 14mg (10ml)

89 kr  

Nasty Podmate Salt – Peach Lemonade erbjuder en harmonisk smakupplevelse med sin kombination av söt-syrlig lemonad och perfekt mogen persika.

Denna 10 ml e-juice är formulerad med 14 mg/ml nikotinsalt och är skräddarsydd för MTL (Mouth to Lung). Nikotinsalt ger en lenare känsla i halsen jämfört med traditionell nikotin.

Nasty Juice

Slut i lager

Beskrivning

Smakprofil:,

VG-halt: 50 %

 

Nasty Peach Lemonade Salt är speciellt formulerad med de bästa ingredienserna, för att leverera nikotinet snabbare och används bäst i en enhet med låg effekt.

✔ 100% äkta premiumvarumärke e-juice, professionellt blandat för att producera smaker som från en annan värld!
✔ Peach Lemonade ger en djup smak och passar alla Pod-enheter eller enheter med låg effekt vilket garanterar en fantastisk vapingupplevelse.
✔ Tillverkas av BRC-certifierade tillverkare med goda anseende inom livsmedelsindustrin, i ett ISO-klass 8-certifierat renrum enligt standarderna och riktlinjerna för certifiering enligt ISO 9001: 2015!
✔ Alla Nasty Juice-smaker har utvecklats med de mest prestigefyllda smaksättarna i världen för skickligt skapande och konsekvent produktion av utsökta smaker.
✔ Designad med barnsäker kork kan den undvika missanvändning från barn. Nålspetsen och de lättpressade flaskorna hjälper dig att hälla Peach Lemonade vätskan i tankarna på ett säkert och enkelt sätt.