Red Apple från Nasty Podmate Salt 14mg (10ml)

89 kr  

Nasty Podmate Salt – Red Apple har en smakprofil som omfattar både den söta och syrliga karaktären av röda äpplen. Den inleder med en kombination av sötma och syra vid inhalering och avslöjar sedan en subtil hint av surhet vid utandningen.

Denna 10 ml e-juice är formulerad med 14 mg/ml nikotinsalt och är skräddarsydd för MTL (Mouth to Lung). Nikotinsalt ger en lenare känsla i halsen jämfört med traditionell nikotin.

Nasty Juice

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

VG-halt: 50 %

 

Nasty Red Apple Salt är speciellt formulerad med de bästa ingredienserna, för att leverera nikotinet snabbare och används bäst i en enhet med låg effekt.

✔ 100% äkta premiumvarumärke e-juice, professionellt blandat för att producera smaker som från en annan värld!
✔ Red Apple ger en djup smak och passar alla Pod-enheter eller enheter med låg effekt vilket garanterar en fantastisk vapingupplevelse.
✔ Tillverkas av BRC-certifierade tillverkare med goda anseende inom livsmedelsindustrin, i ett ISO-klass 8-certifierat renrum enligt standarderna och riktlinjerna för certifiering enligt ISO 9001: 2015!
✔ Alla Nasty Juice-smaker har utvecklats med de mest prestigefyllda smaksättarna i världen för skickligt skapande och konsekvent produktion av utsökta smaker.
✔ Designad med barnsäker kork kan den undvika missanvändning från barn. Nålspetsen och de lättpressade flaskorna hjälper dig att hälla Red Apple vätskan i tankarna på ett säkert och enkelt sätt.

Du kanske också gillar …