Försäljning till minderåriga

Vi säljer inga produkter till minderåriga (under 18 år).

Registreras som kund

Om du är ny kund kan du välja att registrera dig eller handla som gäst.

Priser

Samtliga priser på PremiumVape.se är inklusive moms (25%).

Information för kunder i Norge & Åland

Kunder med leveransadress i Norge & Åland betalar ingen moms till oss utan betalar istället moms och tullkostnader i Norge / Åland.

Se länk för mer information om tullregler i Norge. http://www.toll.no/no/netthandel/
För att undvika dessa kostnader rekommenderar vi att man delar upp sin order till i flera olika där varje order har ett totalvärde på under 350nok inklusive frakt.

Electric Lady AB tar ej ansvar för extrakostnader som kan tillkomma vid införsel till annat land.

Betalningsalternativ

Du kan välja att betala med Visa, Mastercard, Faktura* eller Delbetala* genom Svea Ekonomi AB (* endast Sverige).

Bank och betalkort

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Ekonomis/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.
Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Premiuvape.se överlåtna till Svea Ekonomi AB. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift.
Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Delbetala

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information. Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.
Allmänna villkor hittar du här.
Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här.

Garanti

Mods & Batterier: 2 månaders garanti. Gäller endast fabrikationsfel och ej för avtagande prestanda som är fullt normalt för batterier.

Förångare: 1 månads garanti. Gäller endast fabrikationsfel och ej förslitningsskador.
Förångarhuvud: Ingen garanti då detta är en förbrukningsvara.

Var noga med att läsa eventuella instruktioner och skötselråd under respektive produktsida.

Skulle det vara något som du är missnöjd med så kontakta oss, så ser vi om vi kan hitta en lösning.

Reklamation

Vid reklamation kommer vi efterfråga produktens serienummer som återfinns på produktförpackningen. Det är därför kundens ansvar att spara produktförpackningen för att reklamationen ska vara giltig.

14 dagars ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt på webbshoppen från det att du tagit emot din vara, enligt "Distansavtalslagen 10 §". Väljer du att returnera din vara inom 14 dagar svarar du för returfrakten.

Ångerrätten gäller inte våra företagskunder utan här gäller köplagens villkor.

Ångerrätten gäller ej på e-juicer som blandats på beställning.

Regler vid retur gällande ångerrätt

Följande måste uppfyllas vid åberopade av ångerrätt:
- Förpackningen ska ej vara bruten samt produkten skall ej vara använd eller trasig.
- Produkten skall returneras i dess produktkartong samt med dess inneremballage.
- Vid retur skall produkten vara komplett med samtliga tillbehör.
- Paketet skall skickas direkt till oss, INTE till ombud.
- Som konsument har du rätt att återfå pengarna inom 30 dagar från det att vi har mottagit din returnerade produkt.
- Endast kostnaden av produkterna återbetalas, ej frakt-, retur- & faktura kostnader.

Så här gör du en retur

Börja med att fylla i returblanketten, du kommer därefter att få ett returnummer tillbaka. Emballera varan väl, då du är ansvarig för att varan är i oförändrat samt oskadat skick när den når oss. Om ett paket är dåligt inslaget och skadas är det inte transportören som ansvarar för det skadade innehållet, ansvaret faller på den som har slagit in paketet, det vill säga avsändaren. Det innebär att man inte får ekonomisk ersättning för ett för dåligt inslaget paket. Vid eventuell fraktskada kontaktar vi dig så att du kan göra en reklamation till Posten. Väljer du att skicka din vara icke rekommenderat ansvarar du för varan tills den mottagits på webbshoppen.

Produkten skall returneras till följande adress, ange även ditt returnummer i eller på paketet:

Electric Lady AB
Jörgen Kocksgatan 65
21125 Malmö
Sverige

Giltighetstid och fel i publicering

Vi reserverar oss för prisjusteringar, prisfel, lagerförändringar och eventuella tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren, nätverk och servrar. Vi förbehåller oss rätten att korrigera produkttexter, bilder och priser som skrivits eller tryckts felaktigt på webbplatsen eller i tryckt material. Vi reserverar oss för att vissa varor kan utgå eller slutförsäljas. Vi förbehåller oss även rätten att kontakta beställaren för korrigering av pris i efterhand om vi angett ett felaktigt pris på en produkt.

Leveransinformation

Beställningar lagda vardagar innan 15:00 skickas samma dag. Beställningar på helger skickas Måndag.

Varubrev 

Varubrev delas ut i brevlåda om det får plats, annars aviseras det via SMS/E-post och hämtas ut på närmsta Postnord utlämningsställe. 

Kostnad inom Sverige: 19kr.
Kostnaden till Danmark, Norge, Finland: 59kr.

Kostnad för ej uthämtad försändelse eller felaktigt angiven leveransadress: 150kr (Sverige), 200kr (Norge & EU).
Vid ej uthämtad försändelse eller felaktigt angiven adress så kommer Postnord returnera försändelsen till oss efter ca. 2 veckor. Vi måste invänta returen, vilket allt som allt kan ta upp till 3-4 veckor, innan vi kan skicka ut det på nytt eller utföra delkreditering.

MyPack Collect

(Sverige & Finland) MyPack Collect hämtas ut på ditt lokala PostNord upphämtningsställe. Efter din order uppdaterats till skickad så får du ytterligare ett mail med spårningsnummer så du kan spåra din försändelse.

DHL Service Point

(Sverige) Hämtas ut på ett DHL Service Point i närheten av din leveransadress. Du kan söka vilka Service Points som finns i närheten här. Om du föredrar att få paketet till ett annat Service Point än det som ligger närmast så skriv en kommentar om vilket i kassan när du lägger din beställning.

Normal leveranstid:
Medelstora & större orter söder om Sundsvall: 1 vardag.
Små orter söder om Sundsvall: 1-3 vardagar.
Sundsvall och norrut: 2-8 vardagar

Kostnad för ej uthämtad försändelse eller felaktigt angiven leveransadress: 150kr.