Personuppgiftslagen

Electric Lady AB är ansvarig för de personuppgifter som via eller inom ramen för webshoppen PremiumVape.se inhämtas från dig som kund. Den information som du frivilligt har lämnat till Electric Lady AB kommer att behandlas enligt bestämmelserna i Personuppgiftslagen (1998:204), "PUL". Uppgifterna kommer bland annat att användas på följande sätt;
a)  Vi sparar informationen och behandlar den för att kunna tillhandahålla individ-anpassade, uppdaterade och relevanta tjänster/produkter till registrerade användare.
b)  Uppgifterna ger oss möjlighet att ge en identifierad kundgrupp anpassade erbjudanden, marknadsföring eller andra utskick, och även i övrigt ge god service och information.

Personlig integritet

Din integritet är viktig för oss. Här kan du läsa information om de uppgifter vi får från våra besökare.
På PremiumVape's hemsida kan du beställa produkter och/eller Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Vi sparar information som namn, adress, epost, telefonrummer, samt information om dina beställningar. Dessutom lagras viss information om dina intressen och användning av PremiumVape's tjänster och ev. program.
Även så kallad icke-personlig identifierbar information samlas in när du besöker vår webplats. Exempel på detta kan vara vilken webläsare du använder (Internet explorer, Chrome eller Firefox mfl). Vilket operativsystem du använder (Windows, Mac, iOS) eller vilka websidor du har besökt på vår webplats.
Information vi samlar in används för att förbättra våra tjänster och produkter och våran hemsida för att bättre kunna tillhandahålla erbjudanden och tjänster som är utav intresse för dig som besökare.
Om du har anmält dig till vårt nyhetsbrev men inte önskar att erhålla dessa i framtiden så avregistrerar du dig från nyhetsbrev genom att klicka på länken längst ner i något av våra nyhetsbrev som vi har skickat till dig.

Cookies

PremiumVape.se använder så kallade cookies som lagras lokalt på din dator. Dessa innehåller personlig information om identifiering och spårning av våra besökares navigering. Detta gör det bland annat enklare för oss att hantera vilka preferenser våra kunder har.

Insamling av uppgifter för tredje part

PremiumVape.se delar ingen information med tredje part.

Om du har frågor kring ovanstående är du välkommen att kontakta oss.