Guanabana Lime Ice frÄn Just Juice (100ml Nikotinfri Shortfill)

189 kr  

“Ge dig in i det okĂ€nda och upplev en smakupplevelse som du kommer Ă„tervĂ€nda till gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng. Med toner av banan, ananas och grĂ€dde, avslutat med en explosion av lime som fĂ„r munnen att vattnas, lĂ€mnar dig uppfriskad och redo för mer.”

Just Juice

I lager

BestÀll vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:,,,

VG-halt: 70 %
E-juice mÀngd: 100 ml
Flaskans volym: 120 ml

Just Juice Àr en mÄngfaldigt prisbelönt tillverkare av e-juice med bas i Preston, Storbritannien. Företaget grundades av tvÄ vÀnner, Carlos och Andy, Är 2017, samtidigt som de sjÀlva övergick frÄn rökning till vaping. Deras erfarenhet av de tillgÀngliga e-juicerna inspirerade dem att skapa nÄgot överlÀgset och dÀrmed föddes idén om Just Juice. Med rÀtta tilltro till sin förmÄga har det visat sig vara en framgÄngsrik satsning. Genom att vinna flertalet priser och uppskattas av vejpare över hela vÀrlden har de stigit till erkÀnda höjder inom branschen.
Just Juice’s smaker Ă€r sammansatta av blandade fruktiga kombinationer. De erbjuder bĂ„de vĂ€lkĂ€nda smakkombinationer och unika blandningar som samverkar perfekt. Sedan starten har deras mest populĂ€ra smak varit den oförtröttliga Mango & Passion Fruit.

Shortfills Àr nÄgot koncentrerad e-juice som kommer i flaskor som inte Àr helt fyllda dÀr man kan hÀlla i en eller flera nikotinshots för att tillsÀtta nikotin.

I Guanabana Lime Ice kan du tillsÀtta tvÄ stycken 10ml nikotinshot 20mg/ml för att fÄ en e-juice med en total nikotinstyrka pÄ 3,3mg/ml.

Du kanske ocksÄ gillar