Just Juice

Just Juice

Visar alla 44 resultat

Visar alla 44 resultat

Upptäck Just Juice: Prisbelönad E-juice från Storbritannien – Tillgänglig hos PremiumVape.se

Just Juice är en mångfaldigt prisbelönt tillverkare av e-juice med bas i Preston, Storbritannien. Företaget grundades av två vänner, Carlos och Andy, år 2017, samtidigt som de själva övergick från rökning till vaping. Deras erfarenhet av de tillgängliga e-juicerna inspirerade dem att skapa något överlägset och därmed föddes idén om Just Juice.

Med rätta tilltro till sin förmåga har det visat sig vara en framgångsrik satsning. Genom att vinna flertalet priser och uppskattas av vejpare över hela världen har de stigit till erkända höjder inom branschen.

Just Juice’s smaker är sammansatta av blandade fruktiga kombinationer. De erbjuder både välkända smakkombinationer och unika blandningar som samverkar perfekt. Sedan starten har deras mest populära smak varit den oförtröttliga Mango & Passion Fruit.

Vi på PremiumVape.se har förlorat räkningen över hur många gånger vi har njutit av deras smaker, vilket är varför vi har tagit in hela deras produktlinje. Dessa inkluderar både shortfills och nikotinsalter för att passa alla preferenser.

Samtliga shortfills har en VG/PG-halt på 70/30 och kommer i 60 ml-flaskor, fyllda till 50 ml för att ge utrymme för en nikotinshot. För dem som föredrar nikotinsalter, erbjuder Just Juice en 14 mg styrka med en balanserad VG/PG-halt på 50/50. Dessa 10 ml-flaskor är fullt reglerade och licensierade för försäljning i Sverige.

Utforska Just Juice hos PremiumVape.se och upptäck en värld av utsökta smaker som har vunnit hjärtan över hela vaping-världen. Vi erbjuder enkel och säker betalning via Klarna samt snabba leveranser. Kontakta vår supportmail om du har några frågor om Just Juice eller några andra produkter i vårt sortiment. Välkommen till PremiumVape.se för ditt vaping-nöje.