Anarchist

Anarchist

Visar alla 19 resultat

Visar alla 19 resultat

Anarchist är en vapejuice-linje som har funnits i många år nu och som har lyckats samla en mycket kräsen fanskara. Varje smak i denna linje har genomgått omfattande forskning och rigorösa tester för att endast utveckla de bästa smakkombinationerna. Deras flaggskeppssmak, White, är en läcker blandning av marshmallows och graham-kex för en dessertvape som är en njutning för sinnena, både för användaren och alla som råkar vara tillräckligt nära för att känna lukten lukten av denna läckra goding. Testa en flaska själv för att ta reda på varför denna smak har hamnat på toppen av många vapers All Day Vape(ADV)-listor.

Alla e-juicer från Anarchist är på 100ml serverade i en 120ml flaska som ger lite extra utrymme för två stycken nicshots så man kan få en e-juice på 3mg nikotin. Självklart så kan man använda den helt utan nikotin också, addera då bara basvätska istället.

VG/PG halten ligger på 70/30 vilket gör att denna e-juice passar perfekt för subohm där du kan förvänta dig stora moln och rikligt med smak.

Köp dina shortfills från Anarchist hos PremiumVape.se

Gär din beställning innan 16.00 vardagar och din order skickas samma dag. Med över åtta år i branschen har vi stor kunskap om våra produkter och e-cigaretter generellt. Hos oss kan du känna dig säker med ditt köp och om det är något du undrar över så är det bara att höra av dig till vår supportmail.