Brutal

Brutal

Visar alla 5 resultat

Visar alla 5 resultat

Utforska Brutal: Ditt Pass till Nostalgiska Godissmaker!

Brutal, skapade av Just Juice, tar dig på en resa ner längs minnesvägen med sina klassiska, nostalgiska smaker av sötsaker och godis. Oavsett om du längtar efter smaken av Rabarber & Vaniljkräm eller Svartvinbär, kommer Brutal att väcka dina smaklökar på ett brutalt gott sätt!

Generösa Flaskor för Obegränsad Njutning

Dessa e-juicer levereras i rymliga 120 ml flaskor med 100 ml e-vätska. Detta ger dig gott om utrymme att anpassa din vaping-upplevelse efter dina önskemål. Med möjlighet att tillsätta två 10 ml nikotinshots kan du enkelt uppnå en total nikotinstyrka på 3 mg. Det är din biljett till friheten att skapa den perfekta vaping-upplevelsen.

Perfekt Blandningsförhållande för Imponerande Ånga

Desa shortfills är noga blandade med en VG/PG-blandning på 70/30. Denna förhållande gör dem idealiska för direkt till lunga, sub-ohm-enheter och Pod Vape Kit. Du kan förvänta dig imponerande ångproduktion och en smidig smakupplevelse som tar din vaping till nya höjder.

Varför Vänta? Utforska Brutal Idag!

Så varför tveka längre? Ge dina smaklökar en nostalgisk resa med Brutal. Utforska vårt sortiment av klassiska smaker och hitta din nya favorit. Det är dags att ta din vaping-upplevelse till en brutal nivå av njutning.