Charlie's Chalk Dust

Charlie's Chalk Dust

Visar alla 9 resultat

Visar alla 9 resultat

Charlie´s Chalk Dust grundades av ett gäng före detta rökare som ville skapa ett alternativ till cigaretter för vuxna människor. Medvetna av effekterna cigarettrökning har på kroppen var dom fast beslutna att skapa något bättre. Med ett outtröttligt driv att skapa e-juicer av högsta kvalité för att ge likasinnade människor den ultimata vapeupplevelsen och en chans att fimpa cigaretterna för gott kom till slut märket Charlie´s Chalk Dust.

Idag har dom flera olika linjer med e-juicer som alla erbjuder spännande smaker där du hittar allt från rena fruktsmaker till mer komplexa blandningar på flera olika smaker som man annars kanske tror inte passar ihop, men Charlie´s har visat att dom passar alldeles utmärkt att blanda.

Charlie´s har varit en framgång sedan starten 2014 och dom har vunnit mängder av priser och är välkända över hela världen. Ledorden är fortfarande att skapa en hälsosammare livsstil för alla deras kunder.

Köp Charlie´s Chalk Dust hos PremiumVape.se

Du hittar de flesta av Charlie´s Chalk Dust e-juiceserier hos oss på PremiumVape  och vi tar såklart in alla nya produkter som släpps på marknaden.

PremiumVape har ett stort utbud av e-juicer och hårdvara, snabba leveranser och kundsupport i toppklass är vad du kan förvänta dig när du beställer från oss.