Dinner Lady

Dinner Lady

Visar 1–50 av 64 resultat

Visar 1–50 av 64 resultat

Dinner Lady – e-juicer till toppkvalité

År 2016 grundade två passionerade individer Dinner Lady med en vision om att tillverka premium e-juicer med oöverträffad smakupplevelse. Genom att kombinera kreativitet och hantverk har de växt till att bli en av de ledande aktörerna inom e-juicemarknaden.

Företaget har etablerat sig som ett av branschens främsta e-juiceföretag och har en global närvaro i över 100 länder. Hela produktionsprocessen sker i Storbritannien, där deras toppmoderna anläggningar och en personalstyrka på över 200 personer säkerställer högkvalitativa produkter.

För deras enastående smakkreationer har Dinner Lady blivit belönade med mer än 50 utmärkelser, inklusive det prestigefyllda “Best Dessert Flavour” priset fem år i rad. Deras första lanserade e-juice, Lemon Tart, förblir en världsomspännande bästsäljare och har nått ikonstatus inom vape-communityn.

Redan år 2019, innan många konkurrenter, tog Dinner Lady steget och introducerade sin första engångsvape. Deras förståelse för potentialen i engångsvapes visade sig vara framstående, och de banade väg för denna produktkategori.

De har nu utvecklat en omfattande produktlinje som omfattar e-juicer och koncentrat. Varje ny produkt de lanserar möts med entusiasm från användarna och har visat sig vara en framgång. Vi ser fram emot deras framtida innovationer och kollektioner, och vi är alltid ivriga att inkludera deras nya produkter i vårt sortiment. Hos oss kan du alltid hitta de senaste och mest framstående produkterna från Dinner Lady. Vår passion för kvalitet matchar deras engagemang för enastående smaker, vilket gör oss till en perfekt destination för alla vape-entusiaster.

Köp Dinner Lady från PremiumVape.se

Köp din e-juice eller koncentrat från Dinner lady hos oss på PremiumVape. Hos oss kan du alltid räkna med snabba leveranser från Postnord/DHL och säkra betalningar genom Klarna.

Med över åtta år i branschen har vi stor kunskap om alla produkter vi säljer.