Element

1 produkt

1 produkt

Element

Element e-liquids är baserade i USA men har även startat en europeisk filial, sedan de introducerades 2014 har de gjort sig ett namn genom att producera högkvalitativa smaker inklusive dessert, tobak, mentol och fruktblandningar. Originalsortimentet består av 10ml flaskor med nikotinstyrkor på 0mg, 3mg och 6mg, 50ml shortfills och 100ml shortfills med 80% VG-förhållande, idealiskt för sub ohm vaping.

NS10- och NS20-serien kommer i 10 ml flaskor med saltnikotinstyrkor på 10mg och 20mg och ger en lenare känsla i halsen i jämförelse med traditionell nikotin, medan 50/50-serien finns i 10 ml flaskor med 0mg-18mg nikotinstyrka med ett 50% VG-förhållande, lämpligt till startpaket och pod-enheter.

Köp dina produkter från Elements hos PremiumVape.se

Vi har lagerhållit produkter från Element sen starten 2014. Deras träffsäkra smaker har gjort dom till en favorit hos våra kunder.

Beställ dina produkter från Element innan 16.00 vardagar och vi skickar ditt paket samma dag.

När du handlar av PremiumVape kan du alltid räkna med snabba leveranser och säkra betalningar. Vi har även en kundtjänst i toppklass så om det dyker upp några frågor är det bara att kontakta oss på vår supportmail så återkommer vi inom 24h.