Fizzy

Fizzy

Visar 1–50 av 77 resultat

Visar 1–50 av 77 resultat

Fizzy är en av Malaysias mest populära e-juicetillverkare. Stor variation av diverse fruktsmaker med en liten touch av menthol har gjort att dom är enormt populära av sina kunder världen över.

Den första versionen av deras juicelinje kom som 50ml shortfills förpackade i en plåtburk som såg ut som en läsk. Detta gjorde att dom stack ut bland hyllorna och hjälpte till att skynda på deras givna succé.

Fizzys produkter går nu att få som 50ml och 100ml shortfills med en VG halt på 70% vilket gör dom perfekta för subohm som ger rikligt med ånga och smak.

För de personer som hellre använder sig av ett podsystem eller någon annan MTL utrustning finns även alla smaker från Fizzy som nicsalts med en nikotinhalt på 20mg och en VG halt på 50%.

Vi på PremiumVape.se har haft Fizzys produkter på lagerhyllorna sen 2017 och dom är fortfarande ett av våra populäraste märken och vi har all anledning att tro att dom så kommer förbli under många år framöver.

Köp Fizzy hos Premiumvape.se

Hos oss hittar du hela utbudet från Fizzys smaker både som shortfills och koncentrat. Gör din beställning innan 16.00 vardagar och vi skickar din order under samma dag.

Har du frågor om Fizzy eller någon annan produkt är du alltid välkommen att kontakta oss på vår supportmail.