Frappe Cold Brew

Frappe Cold Brew

Endast ett sökresultat

Endast ett sökresultat

Njut av Förfriskande Frappe Cold Brew: Iskall Kaffe från Storbritannien!

Välkommen till en smakresa som tar dig direkt till en mysig kafé på en solig morgon. Frappe Cold Brew är stolt tillverkat i Storbritannien och är skapat med en passion för att leverera ett enastående utbud av iskall kaffe i form av e-juice. Om du älskar smaken av kaffe och vill ha något som verkligen sätter smaklökarna i rörelse, så har du kommit till rätt plats!

Djärva Kaffesmaker med En Twist

Varje smak i Frappe Cold Brew-sortimentet levererar en djärv och fyllig kaffesmak som är perfekt balanserad för att ge en autentisk kaffeupplevelse. Vad som verkligen sätter dessa e-vätskor isär är de unika smaknyanserna som varje smak bär med sig. Från den klassiska och populära hasselnötsmaken till de mer exotiska blandningarna som Unicorn, har Frappe Cold Brew något för alla smaklökar.

Shortfills för Din Njutning

Alla smaker kommer i generösa 100 ml shortfill-flaskor, vilket ger dig massor av smak att njuta av. Dessutom har vi tänkt på din bekvämlighet genom att inkludera utrymme för att tillsätta upp till 2 stycken nicshots om du vill anpassa nikotinstyrkan. Det är den perfekta lösningen för att skapa din egen, skräddarsydda vaping-upplevelse.

Utmärkt för Sub Ohm Vaping

Dessa shortfills har en VG/PG-blandning på 70/30, vilket gör dem idealiska för sub ohm vaping. Du kan förvänta dig imponerande ångproduktion och en smidig smakupplevelse med varje drag. Våra e-vätskor är skapade med kärlek och expertis för att leverera en vaping-upplevelse utöver det vanliga.

Så varför vänta? Ge dina smaklökar en överraskning med Frappe Cold Brew och upplev en äkta kaffekick direkt från din vape-enhet. Utforska vårt sortiment och välj din favoritsmak idag!