Frio Fruta

Frio Fruta

Visar alla 9 resultat

Visar alla 9 resultat

Utforska Frio Fruta: Iskalla E-Juicer med Frisk Fruktsmak

Frio Fruta erbjuder en svalkande upplevelse med sina iskalla e-juicer som är smaksatta med en härlig blandning av frukt. Dessa shortfills är generöst tilltagna med 100 ml vätska och levereras i en 120 ml flaska, vilket ger dig möjlighet att tillsätta nikotinshots om du så önskar. Med en VG/PG-blandning på 70VG/30PG är dessa e-juicer perfekta för sub ohm-vaping, och de garanterar imponerande ångproduktion och en fyllig smak. Om du är förtjust i fruktiga e-juicer med en uppfriskande touch av mentol kommer du att älska dessa.

Utforska Ett Svalkande Smörgåsbord av Fruktiga E-Juicer

Frio Fruta erbjuder en lockande mångfald av fruktiga smaker, med en uppfriskande mentolbonus. Denna serie e-juicer är utformad för att tillfredsställa även de mest krävande smaklökarna och levererar en fyllig och frisk smakupplevelse. Oavsett om du föredrar saftiga bär, svalkande citrusfrukter eller söta tropiska godsaker, har ff något som passar dig. Utforska det breda utbudet av smaker och upplev en svalkande resa genom fruktträdgårdar och frostiga läckerheter.

Kraftfull VG/PG-Blandning för Sub Ohm-Äventyr

Med en VG/PG-blandning på 70VG/30PG är Frio Fruta e-juicerna utmärkta för sub ohm-vaping. Den högre VG-halten ger dig möjlighet att skapa imponerande ångmoln samtidigt som den bibehåller en rik smakprofil. Dessa e-juicer är särskilt utformade för avancerade enheter och sub ohm-tankar, vilket ger dig en kraftfull och tillfredsställande vaping-upplevelse. Ge dig ut på sub ohm-äventyr och njut av dessa välsmakande e-juicer från Frio Fruta.

Skräddarsy Din Nikotinstyrka

Frio Fruta förstår att varje vaper har unika preferenser när det gäller nikotinstyrka. Därför erbjuder de dig möjligheten att anpassa dina e-juicer genom att tillsätta nikotinshots. Detta ger dig full kontroll över din nikotinstyrka och gör det enkelt att hitta den perfekta balansen. Om du föredrar nikotinfria alternativ kan du självklart njuta av Frio Frutas svalkande smaker utan nikotin.

Svalka Dina Smaklökar med Frio Fruta

Ta del av Frio Frutas iskalla e-juicer och svalka dina smaklökar med en explosion av frukt och mentol. Denna serie erbjuder en imponerande smakupplevelse för alla fruktälskare och de som uppskattar en svalkande touch. Med generösa shortfills, en kraftfull VG/PG-blandning och möjligheten att anpassa din nikotinstyrka är Frio Fruta det ultimata valet för sub ohm-vaping. Utforska deras fantastiska smaker och förvandla din vaping-upplevelse till något extraordinärt med Frio Fruta.