Fruit Monster

Fruit Monster

Visar alla 6 resultat

Visar alla 6 resultat

Fruit monster tillverkas av Monster Vape Labs som är ett e-juiceföretag baserat i Orlando, Florida. Monster Vape Labs har mängder av varumärken i sin portfölj varav det första märket ut 2016 va Jam Monster. Då som namnet antyder var det syltinspirerade e-juicer man sålde men nu hittar du något från varje smakkategori.

Monster Vape Labs har vunnit mängder av priser för sina i många fall komplexa smaker men ändå så självklara. Alla produkter produceras ett ISO certifierat labb så man kan känna sig trygg med att man använder en säker produkt.

Serien Fruit monster är precis som det låter en linje tillägnad fruktsmaker. Här hittar du inga enkla rena fruktsmaker utan här får du mixade frukter i flera olika konstellationer. Många av smakerna är samma kombinationer som många andra märken också har men vi måste ändå säga att skillnaden är trots det enorm. Så fort man smakar till exempel deras Strawberry Banana så förstår man varför Monster Vape Labs har vunnit alla dessa priser och att dom har lyckats ligga på topp under så många år som dom har.

Så om man är på jakt efter en fantastisk e-juice med rika fruktsmaker utan mentol eller annan cooling, så är Fruit Monster ett absolut måste att prova.

Alla shortfills från Fruit Monster är på 100ml serverade i en 120ml flaska så där finns utrymme för att hälla i två stycken nicshots.