Furious Fish

Furious Fish

Visar alla 9 resultat

Visar alla 9 resultat

Furious Fish – Bra smaker till bra priser.

Utfärdande av sina kvalitativa smaksatta e-vätskor har Furious Fish E-Liquids blivit ett namn att räkna med på den brittiska marknaden. Deras breda sortiment utmärks av noggrant utvalda ingredienser av högsta standard, vilket garanterar en konsekvent och smakrik vaping-upplevelse vid varje bloss.

Furious Fish E-Liquids erbjuder sina produkter i en 70VG-blandning, vilket tilltalar användare som är ute efter en fullkomligt njutbar vaping-upplevelse. Denna blandning ger inte bara en intensiv smak, utan också generösa moln vid varje utandning.

Deras e-juicer kommer i en 100 ml förpackning, presenterad i en 120 ml flaska för att ge utrymme för två nikotinshots. På detta sätt kan du skräddarsy nikotinstyrkan efter dina preferenser och skapa en e-juice med 3 mg nikotin för att matcha dina behov.

För de som föredrar nikotinfria alternativ, erbjuds flexibiliteten att fylla på med basvätska istället, vilket gör det möjligt att skapa en fullständigt nikotinfri e-juice.

Vi är stolta över att erbjuda Furious Fish E-Liquids produkter till våra kunder. Genom att erbjuda en omfattande och diversifierad produktlinje, strävar vi efter att tillgodose alla vape-entusiasters preferenser och behov. Upptäck spännande smaker och enastående kvalitet med Furious Fish E-Liquids – ett varumärke som förstår att smak och ånga går hand i hand för den optimala vaping-upplevelsen.