Halo

Halo

Visar alla 5 resultat

Visar alla 5 resultat

HALO – Smaker som ger avtryck

Företaget bakom det otroligt populära märket Halo är Syndicate Distribution. Halo är kända för sina tobaks och mentoljuicer. Tribeca är deras mest säljande tobaksjuice och är en storfavorit hos kunder över hela världen. Alla e-juicer tillverkas i USA med de bästa ingredienserna så du kan vara säker på att få en e-juice av toppkvalité när du införskaffar en smak från Halo.

Förutom Halo så har Syndicate Distribution en uppsjö av andra märken som alla har olika inriktningar på smak.

Det speciella med shortfills från Syndicate Distribution är att dom alla är på 50ml men tappas upp i flaskor på 100ml, vilket ger ett bra utrymme för att fylla på med Nicshots och kunna få en önskad nikotinhalt men på högst 10mg.

Vill man hellre ha en helt nikotinfri e-juice så går det såklart bra att fylla upp med basvätska, och du har då fått en 100ml e-juice till priset av en 50ml.

Detta är något av ett favoritmärke hos oss på PremiumVape och vi kommer fortsätta att lagerhålla deras produkter samt ta in nya skapelser.

Köp din e-juicer Hos PremiumVape.se

Vi har alla shortfills från Halo i lager och erbjuder säkra betalningar och snabba leveranser. Gör din beställning på Halo innan klockan 16.00 vardagar och vi skickar ditt paket under samma dag.

Om du vill ha rådgivning angående e-juicer eller annat från Halo eller någon annan produkt så kan du alltid kontakta vår supportmail där vi ger dig svar inom 24h och oftast snabbare än så.