Heäven-Haze

Heäven-Haze

Visar alla 17 resultat

Visar alla 17 resultat

Heäven Haze : Krämiga Vape-Juicer Inspirerade av Glass – Finns hos PremiumVape.se

Heäven Haze, med en profil och namn som påminner om ett välkänt glassmärke, tillverkar sina produkter i Storbritannien och använder enbart de finaste ingredienserna. Deras vape-juicer är skapade med inspiration från glass och erbjuder en krämig smakupplevelse med antydan till frukt eller kakor. Dessa juicer har snabbt blivit en favorit bland kunderna.

Med hela 13 olika smaker att välja mellan, tar sig Heäven Haze an glasskonceptet på ett lockande sätt. Särskilt utmärker sig “Peanut Butter Chocolate Fudge Ice Cream” som en högt eftertraktad alternativ. För de som inte är chokladentusiaster, erbjuder de också fruktiga alternativ som “Aloha Mix Pineapple Piña Colada Ice Cream” – en glass med ananassmak som är perfekt för sommaren.

Alla deras e-juicer levereras i 100 ml flaskor, och du har möjlighet att tillsätta två nikotinshots för att nå en nikotinhalt på 3 mg. Alternativt kan du enkelt blanda i basvätska om du föredrar en nikotinfri e-juice.

Upptäck Hela Smakpaletten hos PremiumVape.se

Hos PremiumVape.se erbjuder vi hela Heaven Haze-sortimentet med deras 13 krämiga e-juicer. Beställ innan kl. 16.00 på vardagar, och vi skickar din produkt samma dag för en snabb och trygg leverans. Om du har några frågor angående Heaven Haze e-juicer eller någon annan produkt i vårt sortiment, är du välkommen att kontakta vår supportmail. Vi strävar alltid efter att svara inom 24 timmar. Låt din vaping-upplevelse bli krämigare och smakrikare med Heaven Haze. Välkommen till PremiumVape.se för enastående vape-produkter.

Vi har varit i branschen under snart tio år så du kan alltid känna dig säker när du handlar hos oss.