Heäven-Haze
Sort By

Heäven-Haze

Heaven Haze, som har ett liknande namn och profil som ett visst glassmärke, tillverkas i Storbritanien och använder sig bara av de bästa ingredienserna. Deras vape-juicer är precis som man kan misstänka inspirerade av glass. Krämiga juicer med smak av frukt eller kaka som snabbt har blivit en storfavorit hos kunderna.

Det finns hela 13 olika smaker att välja mellan där Peanut Butter Chocolate Fudge Ice cream ligger tryggt i toppen. Om Choklad inte är din favorit så finns det mer fruktiga versioner som Aloha Mix Pineapple Pinacolada Ice Cream, en glass med smak av ananas som passar perfekt till sommaren.

Alla e-juicer kommer i 100ml flaskor med plats för två stycken nikotinshots för att kunna få en nikotinhalt på 3mg. Självklart så kan man bara addera basvätska om man hellre vill ha en nikotinfri e-juice.

Alla smaker från Heaven Haze hos PremiumVape.se

Hos oss på PremiumVape hittar du hela linjen med 13 stycken krämiga e-juicer från Heaven Haze. Få dina produkter snabbt och säkert, beställ innan 16.00 vardagar och paketet skickas samma dag.Alla frågor som kan tänkas komma upp angående e-juicerna från Heaven Haze eller om någon annan av våra produkter skickas till vår supportmail där vi alltid svarar inom 24h.