Innovation

Innovation

Visar alla 25 resultat

Visar alla 25 resultat

Innovation – Kvalitativa E-Juicer från Bulgarien Hos PremiumVape.se

Innovation är ett ledande e-juiceföretag med bas i Sofia, Bulgarien. Med ett omfattande sortiment av e-juicer som alla följer de aktuella TPD-reglerna för olika länder, har Innovation etablerat sig som en pålitlig aktör på den globala marknaden. Deras produkter är kända för att upprätthålla en konsekvent hög kvalitet genom hela produktionsprocessen, vilket resulterar i en helt enastående färdig produkt.

Innovations 10 ml e-juicer har en VG-halt på 50% och är särskilt lämpliga för alla podsystem eller annan hårdvara designad för MTL (mun till lunga) vaping. Denna sammansättning garanterar en balanserad upplevelse med optimal smak och ånga.

För de som önskar en mer avancerad vaping-upplevelse erbjuder Innovation även sina smaker som shortfills. Dessa har en något högre VG-halt jämfört med deras 10 ml-juicer. Detta gör att även användare av mer avancerad e-cigarettutrustning kan njuta av en rik smakupplevelse. Shortfillsen är särskilt utformade för att enkelt blandas med nikotinshots och skapa en 6 mg nikotinjuice.

Upptäck Innovations Produkter hos PremiumVape.se

Hos oss på PremiumVape.se hittar du Innovation’s hela sortiment. Vi erbjuder trygga betalningar genom Klarna och snabba leveranser via Postnord och DHL. Beställ din produkt före kl. 16.00 på vardagar och vi skickar din order samma dag för en snabb och smidig leverans.

Om du har några frågor om Innovation eller någon annan produkt i vårt sortiment, tveka inte att kontakta vår supportmail. Vi svarar alltid inom 24 timmar och är här för att hjälpa dig med dina vaping-behov. Välkommen till PremiumVape.se för högkvalitativa vaping-produkter.