Innovation
Sort By

Innovation

Innovation är ett e-juiceföretag baserat i Sofia, bulgarien. Innovation har ett stort urval av e-juicer som alla följer de gällande TPD regler för respektive land. Produkterna säljs i stort sett hela världen och är kända för sin höga kvalité som genomsyrar hela produktionen till färdig produkt.

Innovations 10ml e-juicer har en VG halt på 50% och lämpar sig bäst till podsystem eller annan hårdvara som är avsedd för MTL.

Innovation smaker finns även som shortfills där VG halten är en aning högre än deras 10ml juicer. Detta för att du även ska kunna få en bra smakupplevelse om du använder en mer avancerad variant av e-cigarett. Shortfillsen är anpassade för att kunna få en 6mg nikotinjuice.

Köp Innovation hos PremiumVape.se

Hela utbudet från Innovation hittar du hos oss på PremiumVape.se
vi tillämpar trygga betalningar genom Klarna och snabba leveranser genom Postnord och DHL. Beställ innan 16.00 vardagar och vi skickar din order under samma dag.

Skulle det dyka upp några frågor om Innovation eller någon annan av våra produkter så tveka inte att höra av dig till oss på vår supportmail, vi svarar alltid inom 24h.