Isickle

Isickle

Visar alla 3 resultat

Visar alla 3 resultat

Utforska Isickle: Din Biljett till Förfriskande E-Juice!

Välkommen till världen av Isickle, det innovativa märket som föddes ur den banbrytande Frumist i Storbritannien. Hos Isickle kan du förvänta dig en smakupplevelse som tar ditt vaping-äventyr till nya höjder. Med fokus på fruktiga smaker och en unik twist är Isickle här för att erbjuda dig något utöver det vanliga.

Förpackat med Smak i Varje Flaska

Varje flaska Isickle e-juice innehåller 100 ml ren njutning. Detta ger dig gott om tid att utforska och njuta av de härliga smakerna. Dessutom har vi tänkt på din flexibilitet genom att inkludera utrymme för att tillsätta upp till två nikotinshots om du önskar anpassa nikotinstyrkan.

Perfekt för Sub Ohm Vaping

dessa e-juicer har en VG/PG-blandning på 70/30, vilket gör dem idealiska för sub ohm vaping. Det innebär att du kan förvänta dig massor av moln och en smidig upplevelse som är svårslagen. För de som älskar att skapa imponerande moln är dessa det perfekta valet.

En Kylig Twist för Uppfriskande Njutning

Det som sätter Isickle isär från mängden är det uppfriskande inslaget av kylning i varje e-juice. Det ger dig en sensationell och uppfriskande känsla vid varje bloss. Vare sig du är ute efter att kyla ner dig på en varm dag eller bara vill ha en annorlunda smakupplevelse, kommer dessa shortfills att leverera.

Köp Isickle E-Juice Idag

Så varför vänta? Ge din vaping-upplevelse en uppgradering med Isickle. Utforska vårt sortiment av fruktiga smaker med en kylig twist och hitta din nya favorit. Njut av smak och ånga som tar dig till nya höjder.