Joyetech
Sort By

Joyetech

Joyetech grundades 2008 med huvudkontor i Shenzhen, Kina och har flertalet fabriker i hela sydöstra Kina. Som en av de största tillverkarna av e-cigaretter globalt såg Joyetech vikten av att bygga ett stort team av begåvade ingenjörer, designers och produktionsledning, för att skapa e-cigaretter av högsta kvalitet.

Joyetech som helhet lägger enorma resurser på forskning och utveckling av ny teknologi, materialvetenskap och design av konsumentprodukter. Det är detta engagemang för evolution som har gjort Joyetech till en ledare inom segmentet under de senaste 10 åren, och bidragit med många standardiserade teknologier och innovationer till branschen.

I början av 2016 fortsatte Joyetech denna väg av innovation och standardisering genom att samarbeta med välrenommerade forsknings- och certifieringslaboratorier i hela Europeiska unionen och USA. Genom detta arbete har Joyetechs produktionsanläggningar fått högsta möjliga certifiering för tillverkning av e-cigaretter. För att matcha detta skapade Joyetech också ett dedikerat team för att övervaka regelefterlevnad i hela EU, USA och nya marknader som utvecklas globalt. Joyetech ser värdet i att samarbeta med nyckelaktörer som VTA, GVSA, SEVIA, IBVTA, BFTG. Dom fick även det första UL-certifikatet för e-cigaretter i världen.

Hos oss på PremiumVape.se hittar du e-cigaretter och tillbehör från Joyetech och många fler varumärken. Vi erbjuder snabba leveranser med Postnord/DHL och säkra betalningar genom Klarna. Gör din beställning innan kl 16.00 vardagar och vi skickar din order under samma dag.