Joyetech

Joyetech

Visar alla 3 resultat

Visar alla 3 resultat

Joyetech: Ledande E-cigarett-tillverkare med Fokus på Innovation och Kvalitet

Joyetech, grundat år 2008 med huvudkontor i Shenzhen, Kina, och flera fabriker i sydöstra Kina, har etablerat sig som en av de främsta tillverkarna av e-cigaretter globalt. Med en vision om att skapa högkvalitativa e-cigaretter, har de samlat ett imponerande team av talangfulla ingenjörer, designers och produktionsledare för att uppfylla detta mål.

För att förbli i framkant av branschutvecklingen, investerar de betydande resurser i forskning och utveckling av ny teknologi, materialvetenskap och konsumentprodukters design. Denna hängivenhet till evolution har gjort Joyetech till en pionjär inom e-cigarettssegmentet under det senaste decenniet och har resulterat i standardiserade teknologier och innovativa lösningar som har format industrin.

Under början av 2016 fortsatte de sin bana av innovation genom samarbete med prestigefyllda forsknings- och certifieringslaboratorier inom Europeiska unionen och USA. Genom detta samarbete har Joyetechs produktionsanläggningar uppnått högsta möjliga certifiering för e-cigaretttillverkning. För att stämma överens med dessa standarder har Joyetech också etablerat ett dedikerat team för att säkerställa efterlevnad av regler i EU, USA och växande globala marknader. Joyetech erkänner värdet i att samarbeta med viktiga aktörer som VTA, GVSA, SEVIA, IBVTA och BFTG. De var även de första som erhöll UL-certifikatet för e-cigaretter, en betydelsefull prestation.

På PremiumVape.se hittar du ett sortiment av e-cigaretter och tillbehör från Joyetech och andra framstående varumärken. Vi erbjuder snabba leveranser med Postnord/DHL samt säkra betalningslösningar via Klarna. Beställ innan kl. 16.00 på vardagar, och vi skickar din order samma dag. Utforska vårt utbud och ta del av Joyetechs innovativa produkter för en förstklassig vaping-upplevelse.