Juice Devils

Juice Devils

Visar alla 12 resultat

Visar alla 12 resultat

Juice Devils är en serie e-juicer tillverkade av Frumist i Storbritanien. Frumist har kommit upp som en stor tillverkare av e-juicer och har flera olika linjer i ryggen.

Juice Devils har en stor variation av smaker som spänner från donuts och andra bakverk till rena frukt och läsksmaker.

Mango Passion är den smak som snabbt letade upp sig i toppen hos våra kunder och är precis som den låter, mango mixad med passionsfrukt, inga konstigheter.

Alla e-juicer från Juice Devil kommer som 100ml snyggt förpackade i en 120ml flaska vilket ger utrymme för att addera två stycken nicshots. Om man nu inte vill ha nikotin i sin e-juice så kan man givetvis bara fylla upp den med basvätska istället.

Frumist håller hög klass på alla sina linjer med juicer och vi ser med spänning fram emot vad deras nya produkter är som vi självklart kommer ta in i vårt lager.

Köp Juice Devils hos PremiumVape.se

Hos oss på PremiumVape hittar du allt från Juice Devils samt andra kända varumärken till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranser.

Vi tror på nöjda och återkommande kunder så förutom bra produkter till bra priser och snabba leveranser så ger vi även en femstjärnig kundtjänst. Bara släng iväg ett mail till vår supportmail om det skulle dyka upp en fråga så svarar vi så snabbt det går.