Juice Head

Juice Head

Visar alla 13 resultat

Visar alla 13 resultat

Utforska Juice Head: Amerikanskt Vape-Märke från Kalifornien – Finns hos PremiumVape.se

Juice Head är ett framstående amerikanskt vape-märke baserat i Kalifornien. Med en storslagen närvaro i USA och försäljning i över 7500 butiker, har de etablerat sig som en verklig gigant på hemmaplan. Deras popularitet sträcker sig även långt bortom nationens gränser, och de har vunnit flertalet utmärkelser för sina enastående smaker.

Alla smaker inom deras sortiment finns i både en vanlig variant och en variant med ice, som ger en svalkande twist till smaken. Båda dessa alternativ finns tillgängliga hos oss på PremiumVape.

Dessa e-juicer är tillgängliga som 100 ml volym i en 120 ml flaska, vilket ger dig möjlighet att tillsätta två nicshots och nå en nikotinhalt på 3 mg. För de som föredrar en nikotinfri vaping-upplevelse, kan du istället blanda i basvätska och skapa en helt nikotinfri juice.

Med en sammansättning av 70% VG passar dessa utmärkt för sub-ohm vaping, vilket ger rika ångmängder och enastående smak.

Upptäck Juice Head hos PremiumVape.se

Hos oss på PremiumVape.se hittar du hela spektrumet av smaker från det välkända märket Juice Head. Med över åtta års erfarenhet i branschen kan du känna dig trygg när du handlar hos oss. Har du några frågor angående Juice Head’s produkter eller andra tillverkare, är du välkommen att kontakta vår supportmail för assistans. Utforska vårt sortiment och ta del av det bästa som Juice Head har att erbjuda för enastående vaping-upplevelser. Välkommen till PremiumVape.se!