Killa Fruits

Killa Fruits

Visar alla 7 resultat

Visar alla 7 resultat

Utforska Autentiska Fruktupplevelser med Killa Fruits 100ml

Upptäck en smakexplosion som tar dig närmare naturens underverk med Killa Fruits 100ml, tillverkat av det framstående företaget med samma namn. Varje droppe av dessa e-juicer skapas med passion och omsorg på LCF Labs i soliga Kalifornien, USA, där även välkända märken som Humble, Blvk, Mr. Macaron, och Vapetasia tar form.

Frukt i Fokus

Hos Killa Fruits är frukt inte bara en ingrediens; det är stjärnan i showen. Deras e-juicer är noggrant utvecklade för att ge dig en autentisk smakupplevelse, där varje nyans och ton av fruktens smakprofil framhävs. Det är en smakresa som tar dig så nära den faktiska frukten som möjligt, och med varje bloss kommer du att känna naturens friskhet dansa på dina smaklökar.

Mångsidiga Smaker för Varje Preferens

Killa Fruits imponerar med ett brett utbud av smaker som är avsedda att tillfredsställa även de mest kräsna av vaper-paletter. Prova Red Apple Peach för en söt och saftig kombination, eller ge dig själv över till friskheten hos Watermelon Nectarine. För dem som älskar det lite kyliga kan Blue Raspberry on Ice vara det perfekta valet.

Varje e-juice från Killa Fruits levereras i en 120 ml Gorillaflaska och innehåller en 70% VG-blandning. Denna sammansättning ger inte bara en riklig ånga utan ger också möjlighet att anpassa nikotinstyrkan efter dina preferenser. Med utrymme för 20 ml shots kan du skräddarsy din vapingupplevelse och njuta av en perfekt balanserad smak.

Kvalitet och Mångsidighet i Varje Flaska

Killa Fruits 100ml är mer än bara en e-juice; det är en upplevelse av kvalitet och mångsidighet. Varje flaska är noga skapad för att leverera enastående smak och en tillfredsställande ångproduktion. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren vejpare, kommer Killa Fruits att överträffa dina förväntningar och låta dig utforska fruktens värld på ett helt nytt sätt.

Optimal Design för Vapentusiaster

Killa Fruits förpackas i praktiska 120 ml Gorillaflaskor för att säkerställa enkel användning och bekväm förvaring. Den geniala designen ger också utrymme för 20 ml shots och möjligheten att uppnå en nikotinstyrka på 3 mg. Detta gör Killa Fruits till det perfekta valet för dem som söker flexibilitet och anpassning i sina vapingrutiner.