Lemon Rave

Lemon Rave

Visar alla 9 resultat

Visar alla 9 resultat

Upptäck Lemon Rave: Lemonad-baserade E-juicer med Förfriskande Smaker

Lemon Rave presenterar en banbrytande serie av e-juicer som baseras på lemonad, och denna nyskapande serie har tagit vaping-världen med storm. Med nio härligt uppfriskande smaker, inklusive mango, vattenmelon och passionsfrukt, erbjuder de en palett av smakupplevelser som väcker alla dina sinnen.

Unik Kylig Twist

Vad som särskiljer dom är deras unika kylande effekt vid utandning, som ger en extra dimension till smakupplevelsen. Denna fräscha twist ger dig inte bara en läcker smak, utan också en svalkande känsla som följer med varje bloss.

Perfekt för Sub-ohm Vaping

Med en VG-halt på 70% är dessa e-juicer perfekt anpassade för sub-ohm användare. Detta garanterar intensiv smak och imponerande moln, vilket ger en helt igenom tillfredsställande vaping-upplevelse.

Stor Volym, Otrolig Flexibilitet

Varje e-juice inom serien har en generös volym på 100 ml och levereras i 120 ml-flaskor. Detta ger dig utrymme att tillsätta upp till två nikotinshots om du önskar en nikotinstyrka på 3 mg. Om du föredrar nikotinfri vaping, kan du enkelt tillsätta basvätska istället.

Utforska Lemon Rave hos PremiumVape.se

Hos PremiumVape.se erbjuder vi hela utbudet av Lemon Rave e-juicer. Med snabba leveranser och trygga betalningsalternativ via Klarna, strävar vi efter att göra din shoppingupplevelse smidig och tillfredsställande. Välkommen att upptäcka Lemon Rave’s uppfriskande värld av smaker och skapa din egna vaping-rave. Beställ innan kl. 16.00 på vardagar för att få din order skickad samma dag. Har du några frågor om Lemon Rave eller andra produkter, tveka inte att kontakta vår supportmail för hjälp.