Liqua

Liqua

Visar alla 41 resultat

Visar alla 41 resultat

Företaget bakom LiQua heter Ritchy Group och startades redan 2009. LiQua är ett av de största e-juicemärkena och säljs i över 85 länder. Att bara använda sig av de bästa råvarorna och blanda enkla smaker med mer komplexa har tagits emot väl av konsumenterna och mer än 10 miljoner flaskor säljs årligen genom fyra distributionscenter.

LiQuas produkter är anpassade för att klara alla olika länders lagar och regleringar, man kan därför alltid lita på att man får en förstklassig produkt som håller hög kvalité.

LiQuas e-juicer finns att få i 10ml flaskor med nikotin, nikotinfria shortfills och Longfills.

10ml flaskorna har 4 olika nikotinhalter som man kan välja på, 3,6,12 och 18mg. De absolut vanligaste nikotinhalterna ligger på 6 och 12mg. E-juicerna har en VG halt på 50% och passar sig utmärkt för podsystem eller annan MTL hårdvara.

Shortfillsen, eller Mix&Go som dom även kallas, har en högre VG halt på 75% och lämpar sig bättre för hårdvara som är anpassad för DL. E-juicen levereras i 70ml flaskor men som endast är fyllda till 50ml. Detta gör man så att konsumenten själv kan addera upp till 2 nicshots och då få en e-juice med 6mg nikotin. Självklart så går det även bra att fylla upp den med VG eller PG för att få en nikotinfri e-juice.

Longfills är perfekta för de som vill ha lite högre nikotin eller som önskar en speciell VG halt. Dessa longfills är 12ml koncentrat levererade i en 70ml flaska och du kan då fylla upp flaskan med nikotinshots för att kunna få en e-juice på upp till 16mg nikotin, men det går även bra att endast fylla på med VG eller PG och få en nikotinfri e-juice där du själv bestämmer din VG halt.

Ritchy Group har även ett annat varumärke som heter Aramax. Aramax är en mindre linje juicer där merparten är inriktad på tobakssmaker. Produkterna är precis som LiQua anpassade för podsystem eller annan hårdvara som riktar sig till MTL och har en VG halt på 50%.

Nikotinstyrkorna man kan välja mellan är 0, 3, 6, 12 och 18mg.

Köp LiQua hos PremiumVape.se

Vi på PremiumVape kan med stolthet säga att vi har distibuerat LiQuas produkter sen starten av vårt företag 2014. Dessa smaker går aldrig ur tiden och den höga kvalitén gör att våra kunder alltid väljer LiQuas e-juicer. Alla beställningar som görs innan 16.00 vardagar skickas samma dag från vårt lager i Malmö. Vi använder Klarna som betalningsväxel för säkra betalningar som ger en extra trygghet när du köper av oss.