Moreish Puff

Moreish Puff

Visar alla 39 resultat

Visar alla 39 resultat

Cherish Vapor, företaget bakom Moreish Puff, grundades 2018 med en mission att distribuera premium e-juicer till vaping-gemenskapen.

Cherish Vapor vill att kunderna på ett enkelt sätt ska få e-vätskor av hög kvalitet. Att dom alltid har kunnat  leverera fantastiska produkter och ge en bra kundservice, har lett dom till att bli ett av de snabbast växande varumärkena för e-juicer.

Alla deras produkter är  TPD-kompatibla, vilket innebär att de uppfyller alla säkerhets- och kvalitetsstandarder som krävs enligt lag.

Oavsett om du är ny eller gammal i gamet så har Cherish Vapor en e-juice för alla. Med linjer som sträcker sig allt från frukt och godis till bakery och läsksmaker, är det svårt att inte gå tillbaka och prova någon ny smak.

Köp Moreish Puff hos PremiumVape.se

Hos oss på PremiumVape finner du samtliga linjer från Moreish Puff. Förutom att du hittar riktigt bra frukt och godisjuicer så är dom extremt duktiga på tobaksjuicer, original tobacco är en stående favorit hos våra kunder. Har du fårog om produkterna från Moreish Puff eller något annat varumärke så är du alltid välkommen att kontakta oss på vår supportmail där vi alltid svarar så snabbt vi kan.