Mt Baker Vapor

Mt Baker Vapor

Visar 1–50 av 147 resultat

Visar 1–50 av 147 resultat

Mt Baker Vapor – Pionjärer i vapingindustrin

Mt Baker Vapor grundades 2011 av Jessie och James. De började med några smaker men blev snart en av de största tillverkarna av koncentrat och e-vätskor i världen. Smakerna var banbrytande för sin tid då e-cigaretter fortfarande var en ganska ny bransch och rena smaker som tobak, jordgubb, äpple etc dominerade utbudet. Helt plötsligt kunde man välja blandade smaker som också hade en hit av mentol. Smaker som Hawk Sauce, Thug Juice och forestberry fusion blev snabbt favoriter bland användarna och än idag är Hawk Sauce den mest sålda produkten över hela världen.

Inte nog med att smakerna skilde sig från resten av produktsortimentet på marknaden, priserna var också låga jämfört med många andra tillverkare. Man kunde välja mellan flera olika storlekar på flaskor och om man ville blanda sin egen e-juice kunde man bara köpa koncentratet. Det är nu vanligt att man kan välja mellan att köpa e-juicen eller koncentratet, men på den tiden var Mt Baker Vapor väldigt ensamma om att erbjuda just detta.

Under 2016 startade de även ett europeiskt distributionscenter i Skottland för att förenkla för sina europeiska kunder med snabba leveranser och lägre fraktkostnader.

Hos PremiumVape.se hittar du allt inom DIY. Vi har det största utbudet av koncentrat från Mount Baker Vapor och många andra tillverkare.
Alla koncentrat köps in i bulk och buteljeras sen om till mindre flaskor med tillverkarens godkännande.

Gör din beställning hos PremiumVape innan klockan 16.00 och vi skickar paketet samma dag