Naked

Naked

Visar alla 15 resultat

Visar alla 15 resultat

Naked 100:s är baserade i Huntington Beach, Kalifornien. Med ett uppdrag att tillhandahålla ett kvalitetsalternativ till brännbara cigaretter för vuxna i laglig ålder för rökning. Med superb och uppmärksam kundservice, ständig innovation och initiativ för att motverka användning av minderåriga genom utbildning och medvetenhet, siktar Naked 100 på att överträffa allmänhetens förväntningar på vad ett vapeföretag kan göra. Som ett ständigt utvecklande företag i en snabbt föränderlig bransch är deras huvudmål att prioritera kundernas behov och bekymmer genom att tillhandahålla en konsekvent tillfredsställande och överlägsen upplevelse.

Naked är synonymt med fruktiga smaker som oftast slår konkurrenterna på fingrarna. Deras välkonstruerade smakblandningar har gjort att dom är kända världen över och har fått motta mängder av utmärkelser och priser.

Nakeds E-juicer kommer i 50ml serverade i en 60ml flaska så att det finns utrymme för att addera en nicshot eller basvätska om man hellre vill ha en nikotinfri e-juice.

VG/PG blandningen är på 70/30 och passar utmärkt för subohm där man kan förvänta sig mycket ånga och rikligt med smak.

Allt från Naked hos PremiumVape.se

Vi har ett stort utbud av Nakeds e-juicer. Naked har funnits i våra lagerhyllor under lång tid och vinner fortfarande våra kunders hjärtan då deras smaker är svåra för konkurrenterna att mäta sig med.

Gör din beställning innan klockan 16.00 vardagar och vi kommer skicka din order under samma dag.

Kärnan i vår verksamhet är nöjda och återkommande kunder så vi kan stolt säga att vi erbjuder en service i toppklass.