Nasty Juice

Nasty Juice

Visar 1–50 av 83 resultat

Visar 1–50 av 83 resultat

Nasty Juice grundades 2015 i Tampin, Malaysia och började som en tillverkare av e-vätskor. Med fokus på forskning och utveckling av trendsättande smaker och fräscha märkesdesigner började Nasty Juice snabbt penetrera marknader och skaffade sig ett stort antal följare över hela Europa och Amerika med sina prisbelönta skapelser.

Idag designar, utvecklar och marknadsför vi ett komplett ekosystem av lösningar för elektroniska nikotinleveranssystem (ENDS) med etablerade kontor i Indonesien, Indien, USA, Storbritannien, Förenade Arabemiraten och Sydkorea.

Till 2030 siktar Nasty Juice på att bli den störste ENDS Solutions Provider genom varumärkeskännedom och marknadsandel.

Nastys originalserie har varit en lång följetång där intresset aldrig har svalnat för deras fantastiska smakkreationer och säljer lika bra idag som för sju år sen, vilket är högst ovanligt för ett e-juicemärke. Många är vejparna som har suktat efter deras berömda juice Slow Blow som är en lemonad med smak av ananas.

2020 släppte dom hela linjen som disposables och succen var även där ett faktum och dom svävade in som nummer ett av alla disposables vi tillhandahåller.

E-juicer från Nasty hos PremiumVape.se

Vi har lagerfört alla smaker från Nasty under lång tid och kommer högst troligt vara så även framöver då deras popularitet bland kunderna inte dalar. Du hittar både deras 50ml shortfills och deras engångsvape hos oss till låga priser.

Vi på PremiumVape erbjuder säkra betalningar och snabba leveranser för att ge dig som kund en så bra köpupplevelse som möjligt.