Nitro's Cold Brew
Sort By

Nitro's Cold Brew

En av branschens mest unika smaklinjer med sina kaffesmaker, Nitro’s Cold Brew ger något nytt och spännande som många har försökt och misslyckats med. Med endast ingredienser av högsta kvalitet skapar de sin signatur Cold Brew som finns i var och en av deras kaffesmaker som flaggskeppssmaken från linjen, White Chocolate Mocha.

Den här smaken blandar deras kallbryggda iskaffesmak och vit chokladmocka för en uppfriskande och fullspäckad vapeupplevelse som gör mycket för att överbrygga klyftan mellan att vejpa din favoritgodis och njuta av ditt favoritkaffe.

Ta reda på själv varför så många har hävdat denna smak som deras All Day Vape (ADV). Om du är en av personerna som vaknar och sträcker dig efter kaffet direkt, kanske du upptäcker att det här är precis rätt vapejuice för dig, och kanske kommer du till och med att ersätta den vanan med detta kalorifria alternativ.

Köp Nitros Cold Brew hos oss på PremiumVape.se

Vi på PremiumVape lagerför alla smaker från Nitros Cold Brew. Unna dig själv en kaffeupplevelse utöver det normala. Gör din beställning innan klockan 16.00 och vi skickar dina produkter under samma dag.

Har du frågor om Nitros Cold Brew eller någon annan av våra produkter så går det alltid bra att kontakta oss på vår supportmail.