P·U·R·E

P·U·R·E

Visar alla 10 resultat

Visar alla 10 resultat

PURE är en fruktig serie med e-juicer tillverkade av Syndicate Distribution som även står bakom den berömda HALO linjen. Alla vape-juicer är tillverkade i USA med de bästa ingredienserna och är helt godkända av FDA (amerikanska motsvarigheten till folkhälsomyndigheten)

PURE har satsat på att köra helt rena frukter utan några konstiga blandningar vilket annars är vanligt nu för tiden.

Det fina med e-juicerna från PURE är att du får 50ml förpackade i en 100ml flaska vilket gör att det finns plats för hela fem stycken nicshots och kan få en nikotinstyrka på din juice upp till 10mg.

Självklart så går det att få den helt nikotinfri med att istället addera basvätska och du har då fått en 100ml ejuice till ett väldigt bra pris. VG/PG halten ligger på 50/50 men i och med att det finns så mycket utrymme i flaskan kan man själv reglera VG halten vilket gör att denna e-juice lämpar sig både för subohm och MTL.

Köp PURE hos oss på PremiumVape.se

Vi på PremiumVape har alla produkter från PURE i lager. Hos oss kan du alltid räkna med snabba leveranser och säkra betalningar. Gör din beställning på PURE innan 16.00 vardagar och vi skickar dina produkter under samma dag.

Om du har några frågor om PURE eller någon annan av våra produkter så är du alltid välkommen att kontakta oss på vår supportmail.