Pachamama

Pachamama

Visar alla 29 resultat

Visar alla 29 resultat

Pachamama är en e-juiceserie skapade av Charlies Chalk Dust. I denna linje hittar du rena fruktsmaker med eller utan ice och vanligare fruktblandningar som strawberry kiwi och Blue Melon. Men vad du även hittar är mer ovanliga fruktblandningar vilket gör denna linje så intressant. Varför inte testa Blood Orange Banana Gooseberry? Eller kanske Peach Papaya Coconut? Perfekt för den som vill bryta sig ur standardblandningarna inom e-juice och testa något helt nytt.

Pachamama tillverkas i USA med de bästa ingredienserna och dom har gjort sitt namn kända världen över och är högt uppskattade hos användarna. Detta återspeglar sig i mängderna av priser som dom vunnit för sina e-juicer.

Köp Pachamama hos PremiumVape.se

Här på PremiumVape hittar du allt från Pachamama och många andra tillverkare. Vi har varit igång sedan 2014 och kärnan i vår verksamhet har alltid varit nöjda och återkommande kunder. Om du har frågor om Pachamama eller någon annan av våra produkter så är du alltid välkommen att kontakta oss på vår supportmail.

Vi erbjuder snabba leveranser och säkra betalningar. Gör din beställning innan klockan 16.00 och vi skickar din order samma dag.