Pod Salt
Sort By

Pod Salt

Pod Salt är en brittisk tillverkare av e-juice som är helt dedikerad till nikotinsalt. Dom har på kort tid tagit sig in i vapingvärldens finrum med sina fantastisk goda smaker, många variationer och stort utbud. Pod Salt har vunnit väldigt många priser för flertalet av sina blandningar.

Pod Salts premium nikotinsaltformel absorberas snabbare, håller längre och ger en högre nivå av tillfredsställelse än traditionella e-juicer. Från de autentiska Core smakerna till deras Fusionsblandningar, är dom fast beslutna att hjälpa fler rökare att byta från tobak genom att tillhandahålla det bästa möjliga alternativet.

Pod Salts avancerade Nikotinsaltformel är designad för att ge en exceptionellt mjuk vaping-upplevelse med höga nikotinstyrkor. Salicylat, som finns naturligt i tobaksblad, sänker nikotinets pH, minskar irritation i halsen och ger en förbättrad nikotintillförsel. Formeln är konstruerad för låg ångproduktion, vilket gör att man kan använda sin e-cigarett diskret.

Deras prisbelönta e-juicer är tillverkade i storbritanien och ger den mjukaste och mest uppfriskande upplevelsen som träffar helt perfekt varje gång. Pod Salt Core-serien erbjuder ett förstklassigt urval av klassiska och uppfriskande smaker, medans Fusions-sortiment är ett projekt där dom har gått ihop med några av de största märkena i världen och blandat deras smaker med pod salts egna.

Alla nikotinsalter från Pod Salt har en styrka på 14mg, säljs i 10ml flaskor och har alla licenser och registreringar som behövs för att få säljas i Sverige.