Prizm Bar Juice

Prizm Bar Juice

Visar alla 8 resultat

Visar alla 8 resultat

Prizm Bar Juice

presenterar en exklusiv samling smaker noggrant framtagna för att replikera essensen av engångsvape-sensationer. Varje flaska innehåller 50 ml premium vape-vätska, med en balanserad blandning av 50% VG (Vegetabiliskt Glycerin) och 50% PG (Propylenglykol) för en optimal vapingupplevelse.

Nikotinfri shortfill för Flexibilitet

Denna så kallat shortfill är medvetet nikotinfri, vilket ger användarna flexibiliteten att anpassa sina upplevelser efter individuella preferenser. Genom att tillsätta en enkel nicshot kan du omvandla denna 50 ml e-juice till en njutbar 3 mg nikotinstyrka, vilket säkerställer en smidig och tillfredsställande vapingupplevelse.

Mångsidighet för Alla

Prizm Bar Juice riktar sig till både de som föredrar nikotinfria alternativ och de som vill ha möjlighet att anpassa nikotinnivån. Detta gör produkten idealisk för alla typer av vejpare. Den breda variationen av smaker ger en rik och mångfacetterad vapingupplevelse, perfekt för dem som vill ha variation och anpassning.

Sammanfattning

denna serie kombinerar innovation med anpassningsbarhet i sina smakrika erbjudanden. Med en välbalanserad VG/PG-blandning och möjligheten att justera nikotinnivån, erbjuder denna vape-vätska en personlig och optimal vapingupplevelse. Utforska det omfattande smakutbudet och skapa din perfekta vapingresa med Prizm Bar Juice.