Royal Seven

Royal Seven

Visar alla 5 resultat

Visar alla 5 resultat

Royal Seven är ytterligare en linje med e-juicer skapade av Syndicate Distribution som även står bakom den berömda HALO serien. Royal 7 tillverkas i USA med bara de bästa ingredienserna och är helt godkända av FDA.

Precis som namnet avslöjar så består linjen av sju stycken e-juicer. Till skillnad från många andra serier som består av frukt eller godis så har Royal Seven inriktat sig på tobak och mentol. Här hittar du tobakssmaker i olika format och mentoljuicer med varierad nivå av kylande effekt.

Alla e-juicer är på 50ml men serverade i en 100ml flaska. Detta gör att man kan fylla på med hela fem stycken nicshots och därmed kunna uppnå en nikotinstyrka på 10mg.

VG/PG halten ligger på 50/50 men i och med att där finns så stort utrymme så kan man själv balansera detta till önska VG-halt vilket gör att dom går utmärkt att använda i subohm såsom MTL.

Köp Royal Seven hos PremiumVape.se

Vi på PremiumVape lagerhåller alla produkter från Royal Seven. Sedan starten 2014 har kärnan i vår verksamhet varit nöjda och återkommande kunder så hos oss kan du alltid räkna med snabba leveranser, säkra betalningar och en service i toppklass!

Gör din order på Royal Seven eller andra produkter innan klockan 16.00 vardagar och vi skickar din order under samma dag.