Seriously Donuts

Seriously Donuts

Visar alla 3 resultat

Visar alla 3 resultat

Seriously Donuts är en serie med donutsmakande e-juicer skapade av välkända DoozyVape.

DoozyVape startades 2015 av ett gäng vapingentusiaster och resan har varit spikrakt uppåt sedan starten. Dom har vunnit flera priser för sina innovativa e-juicer och är numera kända världen över.

Just denna serie är som namnet avslöjar inriktade på donuts och består av sex stycken olika smaker.

Vill man bara ha en plain donut så finns det att få men vill man kanske ha en donut blandad med frukt eller bär så hittar man även det.

Varför inte prova en nybakad donut med Raspberry Jam eller en med Strawberry&Cream? Dessa e-juicer är ett måste för alla kakmonster där ute.

Alla e-juicer i serien är på 100ml serverade i en 120ml flaska vilket gör att det finns utrymme för två stycken nicshots så man kan få en juice på 3mg nikotin. Naturligtvis kan man få den som helt nikotinfri också genom att bara addera basvätska.

VG/PG halten ligger på 70/30 vilket gör att den fungerar utmärkt för subohm där den ger rikligt med ånga och god smak.

Seriously Donuts bara hos PremiumVape.se

Köp dina e-juicer från Seriously Donuts hos oss på PremiumVape. Gör din beställning innan klocka 16.00 vardagar och vi skickar dina produkter under samma dag.

Kärnan i vår verksamhet har sedan starten 2014 varit nöjda och återkommande kunder så hos oss kan du alltid räkna med snabba leveranser och säkra betalningar.

Om några frågor dyker upp om Seriously Donuts eller någon annan av våra produkter så går det alltid bra att kontakta oss på vår supportmail.