Seriously Fusionz

Seriously Fusionz

Visar alla 5 resultat

Visar alla 5 resultat

Seriously fusionz

Seriously Fusion från DoozyVape revolutionerar e-juice världen med en sensationell blandning av fem unika smaker, inklusive den oemotståndliga Triple Berry Ice och fantasifulla Gummy Bears. Denna serie utmärker sig med sin förmåga att förena intensiva och mångsidiga smaker, vilket skapar en oöverträffad upplevelse för vejpare som värdesätter djup och komplexitet i sina val av e-juicer. Sedan debuten 2015 har DoozyVape, en banbrytande aktör inom e-juice industrin, imponerat på både kritiker och konsumenter med sina innovativa och prisbelönta smakkombinationer. Seriously Fusion är inget undantag, och serien hyllas för sin kreativitet och förmåga att återskapa autentiska, rika smakupplevelser.

Seriously Fusion-serien introducerar en färgstark palett av smaker, där varje val är designat för att väcka minnen av sommarens glädje med en kylig, fruktig twist. Varje 100ml flaska erbjuder utrymme för att tillsätta två nicshots, möjliggörande för användare att finjustera nikotinstyrkan upp till 3mg. För dem som föredrar en nikotinfri vape, kan basvätska enkelt läggas till istället.

Anpassad för subohm vaping med en VG/PG-kvot på 70/30, garanterar Seriously Fusion en exceptionell ångproduktion samtidigt som den bibehåller en rik och fyllig smakprofil. Denna perfekta balans gör serien till ett utmärkt val för både rutinerade vejpare och de som är nya till vaping, erbjudande en djupt tillfredsställande upplevelse.

Som en ny tappning av shortfills, presenterar Seriously Fusion en lite mer koncentrerad e-juice i flaskor designade för att kompletteras med en eller flera nikotinshots, eller bara basvätska, beroende på användarens preferenser. Denna flexibilitet i anpassning, tillsammans med dess unika smakprofiler, gör Seriously Fusion till ett framträdande val för den äventyrliga vejparen.