Seriously Soda

Seriously Soda

Visar alla 6 resultat

Visar alla 6 resultat

Seriously Soda är precis som namnet avslöjar en serie e-juicer med smak av bubblande läsk. Seriously Soda är skapade av välkända Doozy Vape som startade sin resa 2015 och fick en raketliknande uppstart där vejpare världen över inte kunde få nog av deras e-juicer. DoozyVape har över 50 anställda runt om i världen där huvudkontoret ligger i Storbritanien.

Botanisera bland produkterna från Seriously Soda och du hittar sex olika läskande smaker.

Du hittar fruktiga versioner som oftast är mixade med ett antal frukter men även Red Wing som har smak av en viss erkänd energidryck som är mycket populär hos kunderna.

Alla vape-juicer från Seriously Soda kommer som 100ml levererade i 120ml flaskor där du har utrymme att fylla på med två stycken nicshots för att kunna få en juice på 3mg nikotin. Men om du hellre vill ha nikotinfrit så går det såklart bra att blanda upp den med basvätska istället.

Köp Seriously Soda hos PremiumVape.se

Vi på PremiumVape har samtliga produkter från Seriously Soda. Gör din beställning innan klockan 16.00 vardagar och vi skickar dina produkter under samma dag. Kärnan i vår verksamhet har sedan starten 2014 varit nöjda och återkommande kunder så hos oss kan du alltid räkna med snabba leveranser, säkra betalningar och en kundservice i toppklass.

Om du har några frågor om Seriiously Soda eller någon annan av våra produkter eller kanske e-cigaretter generellt så är du hjärtligt välkommen att skriva till oss på vår supportmail.