Slushie

Slushie

Visar alla 10 resultat

Visar alla 10 resultat

Slushie är en serie e-juicer som tillverkas av Liqua Vape som är ett dotterbolag till Zabou Group. Med en stor erfarenhet av produktdesign, utveckling och tillverkning har dom kunnat placera sig i framkanten när det gäller innovation och kreativitet.

Liqua Vape har skapat den perfekta balansen mellan expertis och skicklighet för att väva samman  trådarna av lockande smaker för att skapa en verkligt spektakulär e-vätska.

Slushielinjen är en serie isande e-juicer med en stor variation av smaker. Här hittar du enkla och mixade fruktsmaker men även energidryck och smaker som tar dig mer åt godishållet.

Dessa e-juicer finns att få som både 50ml och 100ml där de levereras i 60 respektive 120ml flaskor för att man ska ha utrymme att fylla på med nicshots och på så sätt få en e-juice på 3mg nikotin.

Men man kan såklart även välja att köra helt nikotinfritt, man adderar då bara basvätska istället.

VG/PG halten ligger på 70/30 vilket gör att dom lämpar sig bra för subohm med rikligt med ånga och mycket smak.

Köp e-juicer från Slushie hos PremiumVape.se

Här på PremiumVape hittar du allt från Slushie. Kärnan i vår verksamhet har sedan starten varit nöjda och återkommande kunder. När du handlar av oss kan du alltid räkna med snabba leveranser, säkra betalningar och en kundservice utöver det vanliga.

Vi finns alltid tillgängliga på vår supportmail där vi besvarar alla spörsmål som kan uppkomma inom 24h.

Gör din beställning innan klockan 16.00 vardagar och vi skickar din order samma dag.