Solar Juice

Visar alla 7 resultat

Visar alla 7 resultat

Solar Juice

Solar Juice har kommit in som en favorit både på vårt kontor såsom hos våra kunder. Man kan förstå det planetära temat när juicerna är utomjordligt goda.

Solar Juice kör inte några speciella utsvängningar i blandningarna med att mixa den ene märkliga frukten med den andra, utan istället satsa på att göra enkla blandningar men till perfektion.

Om mango är din favvisfrukt så är Jupiter Double Mango ett måste att pröva, söt och saftig mango med en isande touch.

Om man istället är ute efter den perfekta colavejpen så finns Earth som levererar den läskande smaken av cola med en kylig avslutning.

Alla e-juicer från Solar Juice kommer som 100ml snyggt förpackade i en 120ml flaska som ger utrymme för två stycken nicshots så att man kan få ut en e-juice på 3mg. Men för de som absolut inte vill ha nikotin i sin juice går det såklart bra att endast blanda ut den med basvätska och därigenom kunna avnjuta en helt nikotinfri e-juice.

Köp Solar Juice hos PremiumVape.se

Köp dina planetära e-juicer från Solar Juice tryggt hos oss på PremiumVape. Vi har funnits gamet sen 2014 och sitter på en stor kunskap om e-cigaretter, e-juice och allt som hör där till. Skulle det poppa upp en fråga så går det alltid bra att kontakta oss på vår supportmail så svarar vi så snabbt som det bara går.

Gör din beställning innan klockan 16.00 vardagar och vi skickar din beställning under samma dag.