Straight Up Fruits

Straight Up Fruits

Visar alla 4 resultat

Visar alla 4 resultat

Utforska Straight Up Fruits: Dina Smaklökar Kommer att Dansa av Glädje!

Välkommen till den fantastiska Straight Up Fruits-serien, där namnet säger allt – ren och skär fruktexplosion! Dessa underbara e-juicer tillverkas i Storbritannien av Vape Distillery och är fullspäckade med 5 unika smaker som kommer att ta dina smaklökar på en hisnande resa. Här är varför du borde kasta dig in i denna smakfulla värld:

Få Smaker, Oändliga Njutningar

Straight Up Fruits erbjuder ett smakäventyr som omfattar 5 distinkta smaker. Oavsett om du längtar efter saftig frukt, söt exotik eller något helt annat, har vi smaker som kommer att tillfredsställa dina cravings på bästa sätt. Varje flaska innehåller 100 ml av ren e-juice, med ytterligare 20 ml utrymme för att tillsätta nikotinshots efter eget behag.

Blandat För Perfektion

Med en 70VG/30PG-blandning är dessa shortfills skräddarsydd för sub-ohm vaping och direkt till lunga-vaping. Den generösa mängden VG ger dig massor av ånga, medan den balanserade PG hjälper till att leverera en smidig och fulländad smakupplevelse. Det är den optimala blandningen för att ta din vaping till nya höjder.

En Smakresa Som Du Kommer att Älska

När du väljer Straight Up Fruits, väljer du en smakupplevelse som kommer att sätta dina smaklökar i fokus. Med varje drag kommer du att upptäcka smaker som är fyllda med djup, komplexitet och en skön blandning av fruktig njutning. Det är dags att uppleva smak på ett helt nytt sätt.

Gör dig redo att förlora dig själv i Straight Up Fruits-serien och låt dina smaklökar uppleva en symfoni av fruktiga smaker. Utforska vårt utbud och hitta dina nya favoritsmaker idag! Det är dags att göra din vaping-upplevelse till något alldeles extraordinärt.